EN RUS facebook
slide
slide
slide
slide
slide
slide

YLEISESTI

Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen tavoitteena on välittää Pietarin taideakatemian opetuksen menetelmiä visuaalisten alojen ammattilaisille ja edistyneille taiteen opiskelijoille. Kaksivuotinen kuvataidekoulutus keskittyy klassisen maalaustaiteen ja piirustuksen sekä plastisen anatomian, perspektiivin ja sommittelun opetukseen. Opetus tapahtuu samalla tavalla kuin Pietarin taideakatemiassa ja pyrkii antamaan opiskelijoille perustiedot visuaalisten alojen ammattilaisen välttämättömistä taidoista.

Repin-instituutin kuvataidekoulutus on hieno esimerkki yhteistyön voimasta. Se käynnistetiin vuonna 2006 osana Taidekeskus Kyminlinna -projektia Kotkan kaupungin aloitteesta. Kymenlaakson Liitto ja Suomen Kulttuurirahaston Kymenlaakson rahasto ovat tukeneet kuvataidekoulutusta myöntämällä useita merkittäviä apurahoja. Vuonna 2016 Repin-instituutin kuvataidekoulutus täytti 10 vuotta.

Tällä hetkellä kuvataidekoulutus on osa Kymenlaakson kesäyliopiston toimintaa. Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen opinnot luetaan hyväksi korkeakouluopinnoissa. Opintojen hyväksi lukeminen käsitellään tapauskohtaisesti.

Olemme Repin-instituutissa vakuuttuneita siitä, että klassisen kuvataiteen opinnot ja niissä opitut taidot laajentavat huomattavasti visuaalisten alojen ammattilaisten osaamista.

 Instagram

› Katso lisää Repin-instituutin kuvataidekoulutuksesta

Diat 2018