EN RUS facebook

TAIDEVIIKONLOPPU LANGINKOSKELLA 2.- 4.8.2019

Maija Hautu_kansallismyseoKuva: Maija Huitu / Kansallismuseo

Juhlista keisarillisen kalastusmajan 130-vuotista historiaa akvarellimaalauksin Langinkosken loppukesän hehkussa! Langinkosken taideviikonlopun aikana järjestetään kolme ohjattua maalauskertaa, joiden keisarillisen tason varmistaa Pietarin taideakatemian Alexander Novoselov.

Langinkosken keisarillisella kalastusmajalla lapsuudenkesiään viettänyt suuriruhtinatar Olga Aleksandrovna Romanova, keisari Aleksanteri III:n nuorin tytär, tunnetaan taidokkaista akvarellimaalauksistaan. Erityisesti maisemamaalaukset olivat hänen erityisalaansa, ja suuriruhtinattaren hengessä taideviikonloppuna keskitytään maisemamaalaukseen. Anna Langinkosken huikean luonnon koskettaa, lumota ja inspiroida!

Taideviikonloppu sisältää kolme maalauspäivää:

pe 2.8. klo 12-18
la 3.8. klo 12-18
su 4.8. klo 12-18

Mukaan voi ilmoittautua vaikka vain yhdelle kerralle, tai innostuksesta riippuen ihan jokaiselle. Verkkoilmoittautuminen Merikeskus Vellamon kautta avautuu kesäkauden aikana. Jokaiselle päivälle ilmoittaudutaan erikseen. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistuminen on maksutonta. Omat maalausvälineet ja maalauslehtiö mukaan!

Taideviikonloppuun voi myös ilmoittautua amanuenssi Aleksandra Hintsalalle
pe 28.6.2019 mennessä: GSM 040-5955893, e-mail: aleksandra.hintsala@kymenlaakso.fi

 

Yhteistyössä Suomen kansallismuseo / Langinkosken keisarillinen kalastusmaja ja Repin-Instituutti.

 

Tervetuloa!