EN RUS facebook

TUTKINTOON JOHTAVA KOULUTUS

Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen ohjelmaa ja yhteistyöverkostoa jatkuvasti kehitetään. Yhteistyö Kouvolan seudun ammattiopiston (KSAO) kanssa käynnistettiin syksyllä 2019. Nyt Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voi opiskella myös tutkintotavoitteisesti. Opinnot oikeuttavat opintososiaalisiin etuihin, ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta. Venäläinen klassinen kuvataidekoulutus on nyt siis integroitu ammatilliseen koulutukseen (Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osatoteutus Kotkassa), missä toteutetaan kolme tutkinnonosaa (yht. 45 osp = osaamispiste). Tutkinnon osat (Kuvallinen ilmaisu ja havainnointi, Maalaustaiteen toteuttaminen ja Havainnosta piirtäminen) ovat jokainen 15:n osaamispisteen laajuisia.

Tarkemmat tiedot alla olevassa tiedotteessa:

Opiskele kuvataiteita monipuolisesti KSAOssa. Koulutus alkaa 31.8.2020 ja se toteutetaan yhteistyössä Repin- instituutin kanssa Kotkassa.
Sinulla on mahdollisuus suorittaa media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto / / kuvallisen ilmaisun osaamisalan tutkinnonosia yhteensä 45 osaamispistettä.

Opiskelu on päätoimista joten sinulla on mahdollisuus hakea opintososiaalisia etuisuuksia. Koulutus on maksutonta, itse kustannat mahdolliset esim. opintoihin tarvittavan kirjallisuuden ja osan opiskelumateriaaleista.

Hakuaika on 4.5.- 4.6.2020. Koulutukseen haetaan lomakkeella KSAOn sivujen kautta www.ksao.fi/haussanyt . Lisäksi hakijan tulee palauttaa ennakkotehtävät (kuvallinen tehtävä ja motivaatiokirje) sähköpostilla osoitteeseen kuva@ksao.fi 4.6.2020 klo 23.59 mennessä.

Ennakkotehtävän perusteella hakijat kutsustaan viikolla 26 pidettävään haastatteluun ja valintakokeeseen.

ENNAKKOTEHTÄVÄT (palautus 4.6.klo 23.59 mennessä)

  1. MOTIVAATIOKIRJE

Kirjoita teksti, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluat opiskella media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osatoteutusta (45osp) Repin-instituutissa Kotkassa 2020-2021. Kerro meille myös, mitä kuvalliseen ilmaisuun liittyvää olet jo tehnyt ja mitä erityisesti haluat oppia lisää.
Kirjoita enintään yksi A4 arkki. Tee kirjeestä selkeä ja helppolukuinen. Muista lisätä oma nimesi. Tallenna pdf-muotoon palautusta varten.

  1. NÄKYMÄ HUONEESTA TOISEEN HUONEESEEN

Valitse kodistasi näkymä, jossa ovi on auki ja näet tilasta toiseen. Toteuta teos (A3) tästä näkymästä.

Toteutus ja välineet: A3-paperi, lyijykynät, tussit, puuvärit/vesivärit.
Valokuvaa ja tallenna jpg-muotoon / max 1Mt palautusta varten.

Arviointiperusteet: tilan hahmotus, piirustustaito, värien käyttö

Lisätietoja :

Repin-instituutin amanuenssi Aleksandra Hintsala,
puh. 040 595 5893, aleksandra.hintsala@kymenlaakso.fi

Tiimiesimies Arja Snygg, puh. 020 615 5926, arja.snygg@ksao.fi

Lukuvuoden 2020-2021 ohjelma

KSAO / Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

KSAO_REPIN_KESÄYLIOPISTO LOGOT

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,