Tutkintoon johtava koulutus: KSAO/Repin-instituutin kuvataidekoulutus

Yhteistyössä Kouvolan seudun ammattiopiston (KSAO) kanssa Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voit opiskella tutkintotavoitteisesti osia Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta. Opinnot oikeuttavat myös opintososiaalisiin etuihin, ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Koulutus alkaa 30.8.2021 ja se toteutetaan yhteistyössä Repin-instituutin kanssa Kotkassa. 

Sinulla on mahdollisuus suorittaa osia (45 osp) media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta / kuvallisen ilmaisun osaamisala henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Suoritettuasi 45 osp Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen opintoja Kotkassa voit jatkaa opintoja Kouvolassa tavoitteenasi koko tutkinto 180 osp. 

Opiskelu on päätoimista ja sinulla on mahdollisuus hakea opintososiaalisia etuisuuksia. Koulutus on maksutonta, itse kustannat mahdolliset esim. opintoihin tarvittavan kirjallisuuden ja osan opiskelumateriaaleista. 

Hakuaika on 3.5.- 3.6.2021. Koulutukseen haetaan lomakkeella KSAOn sivujen kautta www.ksao.fi/haussanyt. Lisäksi hakijan tulee lähettää motivaatiokirje ja kuvia kolmesta (3) teoksesta osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. torstai 3.6.2021 klo 23.59 mennessä. Hakemusten perusteella hakijat kutsustaan viikolla 25 pidettävään haastatteluun ja valintakokeeseen. 

MOTIVAATIOKIRJE (palautus to 3.6.klo 23.59 mennessä, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjoita teksti, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluat opiskella media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osatoteutusta (45osp) Repin-instituutissa Kotkassa 2021–2022. Kerro meille myös, mitä kuvalliseen ilmaisuun liittyvää olet jo tehnyt ja mitä erityisesti haluat oppia lisää. 
Kirjoita enintään yksi A4 arkki. Tee kirjeestä selkeä ja helppolukuinen. Muista lisätä oma nimesi. Tallenna pdf-muotoon palautusta varten. 

KUVIA TEOKSISTA (palautus to 3.6.klo 23.59 mennessä, e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valitse kolme aiemmin tehtyä teosta, joissa osaamisesi tulee parhaiten esille. Tee korkealaatuisia valokuvia teoksistasi. Kuvien pitää olla kooltaan vähintään 1 Mt (esim. JPG-, PNG- tai TIFF).  Kuvatiedoston nimessä täytyy olla: tekijän nimi, teoksen nimi, tekniikka, koko ja vuosi. Lähetä valokuvat motivaatiokirjeen liitteenä sähköpostitse ohjeen mukaisesti. 

Lisätietoja: 
Milla Aaltonen, puh. 020 6155921, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.                                   
Aleksandra Hintsala, puh. 040 595 5893, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

www.repininstituutti.fi


Kehity taitavaksi tekijäksi

Footer Repin Footer Yliopisto

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto
Repin-instituutin kuvataidekoulutus
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
GSM 040 595 5893 | GSM 044 556 5830