• Repin-instituutti

Tutkintotavoitteinen koulutus

Syksyllä 2019 käynnistettiin yhteistyö Kouvolan seudun ammattiopiston (KSAO) kanssa. Yhteistyön myötä Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa voi opiskella tutkintotavoitteisesti osan Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta.
 
 Hakuaika KSAO:n osatutkintotavoitteiseen koulutukseen on 3.5.- 3.6.2021

Koulutus alkaa 30.8.2021 ja se toteutetaan yhteistyössä KSAOn ja Repin-instituutin kanssa Kotkassa. 
 

Kotkassa sinulla on mahdollisuus suorittaa osa (45 osaamispistettä) media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta (kuvallisen ilmaisun osaamisala) henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Suoritettuasi 45 osaamispistettä (yksi lukuvuosi) Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa Kotkassa, voit halutessasi jatkaa opintoja Kouvolassa tavoitteenasi koko tutkinto (180 osp). 

Opiskelu on päätoimista ja sinulla on mahdollisuus hakea opintososiaalisia etuisuuksia. Koulutus on maksutonta, itse kustannat mahdolliset esim. opintoihin tarvittavan kirjallisuuden ja osan opiskelumateriaaleista.  

Haku

Hakuaika on 3.5.- 3.6.2021

Hae tästä >

Hakemusten perusteella hakijat kutsustaan viikolla 25 pidettävään haastatteluun ja valintakokeeseen. 

MOTIVAATIOKIRJE 

Kirjoita teksti, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluat opiskella media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon osatoteutuksen (45 osp) Repin-instituutissa Kotkassa 2021–2022. Kerro meille myös, mitä kuvalliseen ilmaisuun liittyvää olet jo tehnyt ja mitä erityisesti haluat oppia lisää. Kirjoita enintään yksi A4 arkki. Tee kirjeestä selkeä ja helppolukuinen. Muista lisätä oma nimesi. Tallenna pdf-muotoon ja liitä sähköiseen hakemukseen.

KUVIA TEOKSISTA 

Valitse kolme aiemmin tehtyä teosta, joissa osaamisesi tulee parhaiten esille. Tee korkealaatuisia valokuvia teoksistasi. Kuvien pitää olla kooltaan vähintään 1 Mt (esim. JPG-, PNG- tai TIFF).  Kuvatiedoston nimessä täytyy olla: tekijän nimi, teoksen nimi, tekniikka, koko ja vuosi. Liitä valokuvat sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja:                          
Aleksandra Hintsala, puh. 040 595 5893, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.   


Kehity taitavaksi tekijäksi

Footer Repin Footer Yliopisto

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto
Repin-instituutin kuvataidekoulutus
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
GSM 040 595 5893 | GSM 044 556 5830