• Hakusivu

Klassinen kuvataidekoulutus

Tervetuloa Repin-kuvataidekouluun!

Kotkassa sijaitseva Repin-instituutin kuvataidekoulu on järjestänyt korkeatasoista klassista taideopetusta vuodesta 2006 alkaen. Kuvataidekoulu tarjoaa klassisen taiteen arvostettuja menetelmiä visuaalisten alojen ammattilaisille ja edistyneille taiteen opiskelijoille osana Kymenlaakson kesäyliopistoa.

Sinua ohjaavat ammattitaitoiset ja inspiroivat opettajat. Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan niin esittävän taiteen tekniikoita piirtämisestä maalaukseen ja kuvanveistoon kuin anatomiaa, värioppia, perspektiiviä ja sommittelua. 

Repin-instituutin kuvataiteen opinnot ja kurssit sopivat kaikille aloittelijasta edistyneisiin harrastajiin ja taiteen sekä visuaalisen alan ammattilaisille. Opiskelu voi olla täysipäiväistä tai kurssimuotoista. Osa kursseista järjestetään yhdistelmäopintoina, jotka voi suorittaa osittain etänä sisältäen intensiivistä lähiopetusta.

Juuri sinä voit opiskella monipuolisen itseilmaisun mestariksi

Piirrä kuin Da Vinci, maalaa kuin Rembrandt ja veistä kuin Michelangelo! Repin-kuvataidekoulun kuvataiteen opinnot ja lyhytkurssit sopivat kaikille aloittelijasta edistyneisiin harrastajiin ja taiteen sekä visuaalisen alan ammattilaisille.

Halutessasi viihdy pidempään tai osallistu lyhytkursseille – opiskelu Repin-instituutilla voi olla täysipäiväistä tai kurssimuotoista. Osa kursseista järjestetään yhdistelmäopintoina, jotka voi suorittaa osin etänä ja osin intensiivisenä lähiopetuksena.

Miksi sinun kannattaa osallistua?

Voit hyödyntää klassisessa kuvataidekoulussa oppimiasi metodeja ja tekniikoita laajasti kaikilla taiteellisen ja visuaalisen työn osa-alueilla! Klassinen taidekoulutus kasvattaa myös valmiuksia kulttuuri- ja taidealan jatko-opintoihin.

Lue opiskelijamme Monica Väreen antama haastattelu
Lue opiskelijamme Inka Güntherin vuodesta Repin-instituutin kuvataidekoulutuksessa
Näin opiskelijamme Kai Halmesvaara perusti oman taidekoulun

Lukuvuoden kestävien opintojen lisäksi Repin-kuvataidekoulu järjestää erilaisia lyhyt- ja viikonloppukursseja sekä Kotkassa että muualla Etelä-Suomessa. Kevään ja kesän kursseille ilmoittautuminen on käynnissä!

Tutustu kuvataidekursseihin

Tutustu kuvataidekoulutukseen

Kuvataidekoulun taideopintoihin on ihana syventyä kauniissa ja rauhallisessa Kotkan kaupungissa

Kauniin kaihoisa Itä-Suomen saaristo, Kymijoen kuohut ja maisemaltaan palkitut merelliset puistot ovat inspiroineet taiteen tekijöitä vuosisatojen ajan. Tule Kotkaan opiskelemaan korkealaatuista kuvataidekoulutusta kansainvälisessä ilmapiirissä ja inspiroivassa ympäristössä!

Lue majoituksesta Kotkassa


Kehity taitavaksi tekijäksi

Footer Repin Footer Yliopisto

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto/
Repin-instituutin kuvataidekoulutus
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
GSM 040 595 5893 | GSM 044 556 5830

Rekisterit ja selosteet

Tietosuojaseloste
Evästeet
Opiskelijarekisteri
Asiakasrekisteri
Markkinointirekisteri
Saavutettavuusseloste
Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma