Opettajat

Aleksandra Hintsala

Aleksandra Hintsala

Kuvataiteilija, amanuenssi, Repin-instituutin kuvataidekoulutus/Kymenlaakson kesäyliopisto

Aleksandra Hintsala asuu ja työskentelee Kotkassa. Hän on kehittänyt Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen osana Taidekeskus Kyminlinna -hanketta. Monivaiheinen ja menestyksekäs yhteistyö toi Suomeen ainutlaatuisen kansainvälisen klassisen kuvataidekoulutuksen. Aleksandra tekee aktiivisesti yhteistyötä kymenlaaksolaisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Taiteilijana on osallistunut lukuisiin näyttelyihin kotimaassaan ja ulkomailla. Taiteilijanimenä hän käyttää Aleksandra Kulosen nimeä.

Igor Baranov

Igor Baranov

Taidegraafikko

Igor on valmistunut Pietarin taideakatemiasta taidegraafikoksi. Näyttelykuraattori ja GAP Creatives Database jäsen. Hän on osallistunut yli 50 näyttelyyn. Igor on työskennellyt Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen grafiikan, sommittelun, piirustuksen ja maalauksen opettajana vuodesta 2008 lähtien.

Irina Derviz

Irina Derviz

Kuvataitelija, taidegraafikko

Irina on valmistunut Pietarin taideakatemiasta taidegraafikoksi. Näyttelykuraattori ja GAP Creatives Database jäsen. Irina on työskennellyt Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen kuvanveiston, taidehistorian, piirustuksen ja maalauksen opettajana vuodesta 2019 lähtien.

Paul Laane

Paul Laane

Visuaalinen kirjailija

Paul Laanella on monipuolinen taiteen tausta. Hän on opiskellut klassista taidetta mm. Aristides- ja Watts-ateljeissa Yhdysvalloissa sekä Repin-instituutissa. Traditionaalisen taiteen lisäksi hän sekä työskentelee kuvittajana peli- ja kustannusalalla. Paul on myös kirjoittanut omia romaneeja ja kuvittanut niitä klassisin teoksin. Hän on toiminut opettajana Repin-instituutissa vuodesta 2016 alkaen.

Irina Rebnitskaya

Irina Rebnitskaya

Kuvataiteilija

Svetlana Ruoho

Svetlana Ruoho

Taidemaalari

"Taiteen tehtävä on koskettaa sydäntä”.
Olen ammatiltani taidemaalari ja olen valmistunut Pietarin Repinin taideakatemiasta.  Olen asunut ja työskennellyt Suomessa vuodesta 2012 lähtien ja olen Suomen Taidemaalariliiton jäsen. Maalaan paljon luonnossa, joka on minulle inspiraation lähde. Ihmisen ja luonnon vuorovaikutus on kokonaisuus, joka koskettaa minua taiteilijana. Olen tehnyt lukuisia muotokuvia asiakkaille. Useita muotokuvateoksiani on Suomessa julkisissa kokoelmissa. Mielelläni pidän piirustus- ja maalauskursseja. Teoksiani löytyy kotisivultani https://www.taideruoho.fi

Linda Krautsuk

Linda Krautsuk

Kuvataiteilija

Lasten ja nuorten taidekoulu


Kehity taitavaksi tekijäksi

Footer Repin 

Yhteystiedot