Taidekilpailu Kymenlaakson visuaalisten alojen opiskelijoille 15.1.2021–30.4.2021

Vuonna 2021 Repin-instituutin kuvataidekoulutus täyttää 15 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme kilpailun visuaalisten alojen opiskelijoille Kymenlaaksossa yhteistyössä Kotkan kaupungin Kulttuuri- ja tapahtumapalvelujen sekä Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO:n kanssa. Kilpailun teemana on 'Raja'. Teemaa voi lähestyä niin maantieteellisestä kuin esimerkiksi filosofisesta tai poliittisesta näkökulmasta käsin.

Kilpailu on avoin kaikille Kymenlaakson oppilaitoksissa visuaalista alaa opiskeleville mukaan lukien lukiolaiset ja kansalaisopistojen harrastajat 16 ikävuodesta ylöspäin, yläikärajaa ei ole. 

Lue lisää

Klassisen taiteen jatkokurssi 2021, Espoo Mäkkylä

Klassisen taiteen jatkokurssi johdattaa sinut yhä syvemmälle realistisen kuvan tekemisen saloihin. Teet uusia, taidettasi mullistavia oivalluksia, ja samalla vahvistat jo osaamiasi perustaitoja. Opetus perustuu klassisiin opetusmenetelmiin esittävän kuvan raken­tamisessa. Piirtäen ja maalaten klassisia aiheita opit periaatteita, joita tulet hyödyntämään läpi elämäsi. Kurssi soveltuu visuaalisten alojen ammattilaisille ja opettajille sekä edistyneille taideopiskelijoille. Myös uudet oppilaat ovat tervetulleita!

Päivitetty 13.1.2021 Aloitamme kurssin lähiopetuksena korona-rajoitukset ja suositukset huomioiden, pidätämme oikeuden siirtää osan opetuksesta verkkoon tai siirtää aloitusta tulevien viranomaismääräysten ohjeita noudattaen. Kurssi laskutetaan vasta opetuksen alettua, toimimme joustavasti mahdollisten peruutusten suhteen tilanne huomioon ottaen.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä >

Repin-instituutti siirtyy etäopetukseen vuoden loppuun asti

Repin-instituutin kuvataidekoulutuksen loppuvuoden opinnot järjestetään etäyhteyksien välityksellä. Kymenlaakso on koronaepidemian leviämisvaiheessa ja asetetut rajoitukset koskevat myös meitä.

Kaikkien tulee nyt tarkasti noudattaa annettuja ohjeita – myös vapaa-aikana. Välttäkää matkustamista ja kaikkia ylimääräisiä kontakteja erityisesti aikuisten kesken – myös ystäviin ja sukulaisiin. Pelkät julkisten palveluiden rajoitukset eivät tule hillitsemään epidemiaa riittävästi, jos vapaa-ajan kontakteja ei myös rajoiteta.

Kuvataiteesta saamme iloa ja jaksamista poikkeusoloista huolimatta :)

Repin-instituutin osaamisenkehittäjät

  • 1
  • 2

Kehity taitavaksi tekijäksi

Footer Repin Footer Yliopisto

Yhteystiedot

Kymenlaakson kesäyliopisto
Repin-instituutin kuvataidekoulutus
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
GSM 040 595 5893 | GSM 044 556 5830